Kauran
leveyspiiri
Täällä pohjoisessa, 65. leveyspiirillä kasvaa maailman parhain ja puhtain kaura. Perheemme pitkät perinteet, ammattitaito ja lämpö yhdistettynä ainutlaatuiseen luontoon tekevät tästä arktisesta aarteesta verrattoman raaka-aineen maukkaimpiin gluteenittomiin hyvän olon tuotteisiin.
Tarina
Perheemme mylly sijaitsee Utajärvellä, 65. leveyspiirillä. Kauramyllymme on maailman pohjoisin ja samoin seutu jossa, kauraa voi kasvattaa.

Gluteeniton tuotantoketju
Puhtaus kaurassa tarkoittaa meille myös gluteenittomuutta. Haluamme, että tämä ainutlaatuinen raaka-aine pysyy puhtaana läpi koko ketjun, jotta luonnostaan gluteeniton kaura sopii varmasti kaikille. Virallinen raja gluteenittomille tuotteille on 20 ppm, meidän tavoite on max 5 ppm.
Herkullinen ja turvallinen kaurahiutale syntyy ainutlaatuisessa myllyssämme
Tuotteet
Lue lisää gluteenittomista kauratuotteistamme elintarvikevalmistajien tarpeisiin.


Sopimusviljelijät
Koska kaikki alkaa jo pellolta, meille on tärkeää tuntea ne viljelijät, joilta tämä erikoisviljelty raaka-aine tulee. Heidän kanssaan yhdessä mietimme parhaat toimintatavat ja jaamme parhaat käytännöt. Näin saadaan huippulaatua ja puhtautta.
Ajankohtaista

Nähdään Barcelonassa Free From Functional-messuilla
Messut järjestetään Fira de Barcelonassa, Gran Vialla 7.-8.6.2022.

Hyvää joulua
Lämpimät kiitokset yhteistyökumppaneillemme tästä vuodesta ja hyvää, rauhallista joulua sekä uutta vuotta 2022! Toivoo 65 Oats -tiimi

Mukava nähdä ANUGA 2021-messuilla!
65 Oats on mukana maailman johtavilla kansainvälisillä ruokamessuilla Kölnissä lokakuussa 2021.

Ensimmäinen Food Oats -konferenssi 8-9.6.2021
Suomen Kaurayhdistys ja VTT järjestävät ensimmäinen kansainvälisen Food Oats -kaurakonferenssin kesäkuussa virtuaalisesti 8.-9.6.2021. Konferenssissa kuulet viimeisimmät innovaatiot ja tutkimustulokset liittyen kauran elintarvikekäyttöön, kauran terveysvaikutuksiin sekä kuluttajien näkemyksiin.