Kauran
leveyspiiri

Täällä pohjoisessa, 65. leveyspiirillä kasvaa maailman parhain ja puhtain kaura. Perheemme pitkät perinteet, ammattitaito ja lämpö yhdistettynä ainutlaatuiseen luontoon tekevät tästä arktisesta aarteesta verrattoman raaka-aineen maukkaimpiin gluteenittomiin hyvän olon tuotteisiin.

Tarina

Perheemme mylly sijaitsee Utajärvellä, 65. leveyspiirillä. Kauramyllymme on maailman pohjoisin ja samoin seutu jossa, kauraa voi kasvattaa.

Lue lisää

Gluteeniton tuotantoketju

Puhtaus kaurassa tarkoittaa meille myös gluteenittomuutta. Haluamme, että tämä ainutlaatuinen raaka-aine pysyy puhtaana läpi koko ketjun, jotta luonnostaan gluteeniton kaura sopii varmasti kaikille. Virallinen raja gluteenittomille tuotteille on 20 ppm, meidän tavoite on max 5 ppm.

Lue lisää

Herkullinen ja turvallinen kaurahiutale syntyy ainutlaatuisessa myllyssämme

Lue lisää

Tuotteet

Lue lisää gluteenittomista kauratuotteistamme elintarvikevalmistajien tarpeisiin.

Lue lisää

Sopimusviljelijät

Koska kaikki alkaa jo pellolta, meille on tärkeää tuntea ne viljelijät, joilta tämä erikoisviljelty raaka-aine tulee. Heidän kanssaan yhdessä mietimme parhaat toimintatavat ja jaamme parhaat käytännöt. Näin saadaan huippulaatua ja puhtautta.

Lue lisää

Ajankohtaista

2022.10.03

Nähdään SIAL 2022 Pariisissa!

65 Oats on mukana elintarvikealan suurtapahtumassa Ranskassa, SIAL Paris 2022 -messuilla. Tule kuulemaan viimeisimmät 65 Oats-kuulumiset osastollamme.