Kauran
leveyspiiri

Täällä pohjoisessa, 65. leveyspiirillä kasvaa maailman parhain ja puhtain kaura. Perheemme pitkät perinteet, ammattitaito ja lämpö yhdistettynä ainutlaatuiseen luontoon tekevät tästä arktisesta aarteesta verrattoman raaka-aineen maukkaimpiin gluteenittomiin hyvän olon tuotteisiin.

Tarina

Perheemme mylly sijaitsee Utajärvellä, 65. leveyspiirillä. Kauramyllymme on maailman pohjoisin ja samoin seutu jossa, kauraa voi kasvattaa.

Lue lisää

Gluteeniton tuotantoketju

Puhtaus kaurassa tarkoittaa meille myös gluteenittomuutta. Haluamme, että tämä ainutlaatuinen raaka-aine pysyy puhtaana läpi koko ketjun, jotta luonnostaan gluteeniton kaura sopii varmasti kaikille. Virallinen raja gluteenittomille tuotteille on 20 ppm, meidän tavoite on max 5 ppm.

Lue lisää

Herkullinen ja turvallinen kaurahiutale syntyy ainutlaatuisessa myllyssämme

Lue lisää

Tuotteet

Lue lisää gluteenittomista kauratuotteistamme elintarvikevalmistajien tarpeisiin.

Lue lisää

Sopimusviljelijät

Koska kaikki alkaa jo pellolta, meille on tärkeää tuntea ne viljelijät, joilta tämä erikoisviljelty raaka-aine tulee. Heidän kanssaan yhdessä mietimme parhaat toimintatavat ja jaamme parhaat käytännöt. Näin saadaan huippulaatua ja puhtautta.

Lue lisää

Ajankohtaista

2024.02.08

Tervetuloa tapaamaan 65 Oats-tiimiä Foodex-messuille Japaniin

Foodex on Aasian suurin kansainvälinen elintarvikealan ammattimessu ja se järjestetään tänä vuonna jo 49. kerran. 65-Oats tiimimme osallistuu Tokyo Big Sightissa 5.- 8. maaliskuuta järjestettäville messuille. Tervetuloa tapaamaan meitä ja keskustelemaan kanssamme korkealaatuisista, gluteenittomista kauratuotteistamme ständille E3Q01!

2023.12.12

65 Oats mukana Biofach-messuilla helmikuusssa 2024

65 Oats-tiimimme osallistuu Biofachin luomumessuille Saksan Nürnbergissa. BIOFACH on maailman suurin ja merkittävin luomutuotteiden ammattitapahtuma. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan kanssamme ja tutustumaan tuotteisiimme osastollemme (halli kuusi, ständi 6-211). Tavataan messuilla 13.-16.helmikuuta 2024!

2023.03.02

Sopimusviljelijäksi 65 Oats -puhdaskauralle?

Kinnusen Mylly tekee tulevalle satokaudelle 2023 uusia gluteenittoman kauran puhdaskauraviljelysopimuksia. Uusia 65 Oats -sopimusviljelijöitä otetaan mukaan sekä tavanomaisena että luomuna tuotettuun gluteenittomaan puhdaskauraviljelyyn. Turvallisesti gluteenitonta kauraa jo yli 30 maahan Kinnusen Myllyn Utajärvellä sijaitseva kauramylly on omistettu kokonaan korkealaatuiselle puhdaskauralle, eli gluteenittomalle kauralle. Vuonna 2019 valmistunut mylly edustaa tekniikan terävintä kärkeä ja on yksi ainoista […]