Tuotteet

Kaikki 65 Oats -tuotteemme valmistetaan kotimaisesta gluteenittomasta puhdaskaurasta, jota viljelevät meidän omat, huolella valitut ja auditoidut sopimusviljelijämme.

Kaurassa on paljon hyvää makua ja ravintoa. Hiilihydraatit, proteiini, pehmeä rasva ja kuitu ovat erinomaisessa tasapainossa ja se sisältää myös paljon vitamiineja ja mineraaleja. Kauran sisältämän vesiliukoisen kuidun, eli betaglukaanin, ansiosta sillä on EU:ssa hyväksyttyjä terveysväittämiä, jotka liittyvät veren kolesteritasojen ja verensokerin hallintaan sekä vatsan hyvinvointiin.

Alkuperämaana aina Suomi

Kaikkien 65 Oats -kauratuotteidemme alkuperämaa on aina Suomi. Käyttämämme kaura tulee ainoastaan omilta sopimusviljelijöiltämme ja tuotteemme ovat aina GMO-vapaita.

Mahdollisuus räätälöintiin

Voimme toteuttaa räätälöityjä kauratuoteratkaisuja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, kun volyymit ovat riittävät. Esimerkiksi hiutaleiden paksuutta ja ominaispainoa voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaan. Jos sinulla on erityisiä räätälöintitarpeita, olethan meihin yhteydessä.

Viljelijätieto tuotteillesi

Koska käyttämämme kaura tulee aina omilta sopimusviljelijöiltämme, tuotteisiimme on mahdollista saada sovittaessa tarkat viljelijätiedot. Jos haluat tuotteisiisi tarkan alkuperätiedon, pyydäthän sitä erikseen.

Hukkavapaata kauraa

Pyrimme tekemään hukkavapaata kauraa – kaikki käytetään -periaatteella. Se mikä ei päädy ihmisten lautaselle, käytetään rehuna ja se mistä ei saada rehua, käytetään energialähteenä omassa myllyssä tai kaukolämpönä kylämme asukkaille.

Sertifioidusti gluteenitonta ja luomua

Kaikki 65 Oats -tuotteemme on sertifioitu gluteenittomiksi AOECS:n (Association of European Coeliac Societies) mukaisesti. Siitä osoituksena tuotteillamme on virallinen Gluteenittoman tuotteen merkki, jonka on myöntänyt Suomen Keliakialiitto. Meillä on käytössämme FSSC 22000 -tuoteturvallisuusjärjestelmän laajennettu versio, joka kattaa myös gluteenittomuuden hallintaan liittyvän tuoteturvallisuuden standardin.

Kaikilla luomutuotteillamme on puolestaan EU:n virallinen luomutunnus ja kuulumme sen mukaiseen Ruokaviraston viralliseen luomuvalvontaan. Tuotteillemme on myönnetty myös Kosher- ja Halal -sertifikaatit.

Kauratuotteet

Kaurahiutale

Puhdistetusta, kuoritusta ja lämpökäsitellystä gluteenittomasta puhdaskaurasta valmistetut kaurahiutaleet, jotka on ensin leikattu ja sitten hiutaloitu. Nopea vedensidontakyky.

15 kg paperisäkit ja suursäkit

Iso kaurahiutale

Puhdistetusta, kuoritusta ja lämpökäsitellystä gluteenittomasta puhdaskaurasta valmistetut kaurahiutaleet, jotka on hiutaloitu kokonaisista suurimoista. Hitaampi vedensidontakyky kuin muilla hiutaleilla.

15 kg paperisäkit ja suursäkit

Kauralitiste

Puhdistetusta, kuoritusta ja lämpökäsitellystä gluteenittomasta puhdaskaurasta valmistetut kaurahiutaleet, jotka on ensin leikattu ja sitten hiutaloitu. Nopea vedensidontakyky.

15 kg paperisäkit ja suursäkit

Pikakaurahiutale

Puhdistetusta, kuoritusta ja lämpökäsitellystä gluteenittomasta puhdaskaurasta valmistetut ohuet kaurahiutaleet, jotka on leikattu ja hiutaloitu ohueksi. Nopea vedensidontakyky.

15 kg paperisäkit ja suursäkit

Kaurasuurimo

Puhdistetusta, kuoritusta ja lämpökäsitellystä gluteenittomasta puhdaskaurasta valmistetut kokonaiset suurimot. Erittäin hidas vedensidonta.

25 kg paperisäkit ja suursäkit

Leikattu kaurarouhe

Puhdistetusta, kuoritusta ja lämpökäsitellystä gluteenittomasta puhdaskaurasta valmistetut, kokonaisesta suurimosta leikatut kaurarouheet.  Hidas vedensidonta.

25 kg paperisäkit ja suursäkit

Täysjyväkaurajauho

Puhdistetusta, kuoritusta ja lämpökäsitellystä gluteenittomasta puhdaskaurasta valmistetut kaurajauhot, jotka on jauhettu kokonaisista kaurasuurimoista.

25 kg paperisäkit ja suursäkit

Kaurahiutalejauho

Puhdistetusta, kuoritusta ja lämpökäsitellystä gluteenittomasta puhdaskaurasta valmistettu kaurahiutalejauho, joka on höyrytetyistä kaurahiutaleista jauhettu.

20 kg paperisäkit ja suursäkit

Hieno kaurahiutalejauho

Puhdistetusta, kuoritusta ja lämpökäsitellystä gluteenittomasta puhdaskaurasta valmistettu hieno kaurahiutalejauho, joka on höyrytetyistä kaurahiutaleista jauhettu.

20 kg paperisäkit / EUR-lava 780 kg
1000 kg suursäkit / FIN-lava

Paperisäkit ja suursäkit

Kaikkia tuotteitamme on saatavilla 15 kg tai 25 kg paperisäkeissä sekä 700–1000 kg suursäkeissä.

Tuotteidemme alkuperä on jäljitettävissä aina tilalle asti. Kun haluat tietää kauran tarkan alkuperän, voimme ennalta sovittaessa toimittaa tuotteet teille aina tarkan viljelijätiedon kanssa.

Näytepakkaukset

Kaikista tuotteistamme on saatavilla näytepakkauksia. Jos olet kiinnostunut näytteistä, olethan meihin yhteydessä.