Gluteeniton tuotantoketju

Luonto – Sopimusviljelijät – Mylly.
Kaikki alkaa pelloilta. Lähtökohdat ovat hyvät: Pohjoinen luontomme tarjoaa maailman puhtainta kasvuympäristöä kauralle.

Alueellamme kaura onkin yksi tärkeimmistä viljelykasveistamme. Valitsemme ammattitaitoisia, tarkkoja viljelijöitä, jotka haluavat sitoutua tiukkoihin puhtausvaatimuksiimme.

Yhteistyössä mukana meillä on myös ProAgrian huippuosaajat, jotka sekä kouluttavat, että auditoivat meidän tilat. Yhdessä mietimme parhaat toimintatavat ja jaamme parhaat käytännöt. Näin saadaan huippulaatua ja puhtautta.

Me olemme pyhittäneet puhdaskauralle oman myllyn sisältäen oman viljan vastaanoton, prosessin, pakkaamon ja varastoinnin. Meillä on oma laboratorio ja analysoinnit puhdaskauralle, jolla varmistamme gluteenittoman tuotantoketjun. Lisäksi käytämme ulkopuolista laboratoriokumppania gluteenittomuuden sertifioinnissa.

Gluteenittoman kauran kriteerit ja tuotantoketju